TRÄNING & FRISKVÅRD

Vårt utbud av träning och friskvård

Hos oss bedriver vi allt från individuell träning till skräddarsydda lösningar för både privata grupper och företag.

Träning är en investering i dig själv - din hälsa och välmående.
För att du ska kunna hitta den träningsform som passar just dig, så erbjuder vi det bredaste och senaste utbudet av träning.
Oavsett vilka mål du har så hjälper vi dig att nå dem - och ha roligt på vägen!

På Modo Sports Academy anser vi att träningen skall vara individanpassad, varierad och funktionell.
Vi anser att de strategier vi använder för att hjälpa våra kunder ska baseras på det faktum att varje kropp är unik och tar hänsyn till kundens individuella målsättning, träningsbakgrund och eventuell skade- och sjukdomshistorik. Vidare jobbar vi för att träningen ska vara så varierad som möjligt gällande faktorer som t ex volym, frekvens, intensitet, övningsval, belastning och rörelsehastighet!
Den funktionella delen av träningen syns i att vi gärna väljer övningar som kan härledas till vardagen, en specifik idrott eller som syftar att förbättrar en viss funktion i kroppen. Vår syn på träningen sträcker sig till alla, oavsett om du är nybörjare eller elitidrottare.

 

Att träna med en Personlig Tränare (PT)

En personlig tränare hjälper dig med din träning oavsett mål och träningserfarenhet. Vill du träna intensivt i 30 eller 60 minuter? I grupp, tillsammans med en vän eller på egen hand? Vi har flera olika PT-paket för att möta just dina behov!

 

Personlig träning i 30 min

Ett träningspass på 30 minuter som leds av en av våra tränare tillsammans med dig. Detta alternativ passar bäst för den som kanske behöver en genomgång av några specifika övningar eller om man behöver ett intensivt träningspass med hög puls!

 

Personlig träning i 60 min

 Ett träningspass som tränas med en av våra tränare som varar i 60 minuter. Ni har tillsammans med tränaren pratat igenom innan vad passet skall innehålla och får sedan med er träningsprogrammet hem.

 

Personlig träning tillsammans med en vän (DUO)

Ett träningspass på 60 minuter där två personer tränas av en av våra tränare. Passet görs utifrån era mål och förutsättningar innan passet för att få så bra kvalitet som möjligt.

 

Personlig träning i grupp (Small group)

 Ett pass för er som är 3-6 personer. Passet är på 60 minuter och leds av en tränare hos oss. Denna form PT passar bäst till exempel Cirkelträning, Tabata träning.