FUNKTIONELL REHABILITERING

 

Så här jobbar vi med fysioterapi och rehabilitering på Modo Sports Academy

Med våra erfarenheter från elitidrotten är vi på Modo Sports Academy specialister på rehabillitering. Hos oss får du hjälp med undersökning, behandling och rehabilitering. Vi behandlar besvär i muskulatur, leder och skelett.

Hos oss startar all rehabilitering med en grundlig undersökning och screening där vi undersöker, diagnosticerar, testar och kartlägger dina styrkor, brister och problem.
Utifrån det som framkommer vid undersökningen och screeningen skapar vi tillsammans med dig din rehabilliteringplan som ofta innehåller både
behandling och träning. Utifrån dina behov har vi som mål att få dig tillbaka till träning, tävling, arbete eller besvärsfrihet på kortast möjliga tid.
Våra fysioterapeuter fungerar som coacher och hjälper dig med en träning som är anpassad efter den typ av skada eller besvär som du har.
Vår målsättning är du under tiden som kund hos oss kommer att lära dig om hur vår kropp fungerar och få en bättre förståelse för hur du genom rätt träning undviker onödiga överbelastningsskador och förslitningsskador I framtiden.

I vårt toppmorderna gym och testlab finns unika möjligheter till tester och rehabträning med den allra senaste teknologin. Här kan du
rehabilitera dig i en frisk och välkomnande miljö där du även kan fortsätta din träning på egen hand efter rehabträningen.