OM OSS

Det är vi som är Modo Sports Academy

 

MAGNUS HÅKANSSON

leg. sjukgymnast/kiropraktor

Sjukgymnast/coach på MSA med lång erfarenhet sedan början av 90-talet från lagidrottare, individuella idrottare och motionärer på olika nivåer. Magnus är sedan 1999 ansvarig för den idrottsmedicinska delen inom Modo Hockeys organisation.
Förordar en aktiv rehabilitering där funktionella rörelser ligger i centrum. Behandling och träning följs åt men ett stort ansvar läggs på individerna själva där det hela vägen finns en klar tanke bakom varje rörelse, varje övningsval och hur dessa påverkar vår kropp.
Rätt val av övningar i rätt ordning är nyckeln till en framgångsrik rehabilitering.

+46 (0)70-218 21 18   magnus@modosportsacademy.com
Läs mer om gruppträning>

JOAKIM BÄCKSTRÖM

träning/behandling

Coach på Modo Sports Academy med en idrottslärarutbildning i grunden.
Har därefter vidareutbildat sig inom en rad olika ämnen som t ex idrottsnutrition, träningsfysiologi, funktionell träning och Fascia behandling. Förordar funktionell- och grenspecifik träning där friska och elastiska rörelser med stor variation bör stå i centrum.
Jocke sedan början av 2000-talet jobbat med idrottare på olika nivåer inom sporterna ishockey, friidrott, innebandy, cykel, gymnastik, ridning, kampsport, löpning, fotboll och golf. Har sedan 2005 jobbat som fystränare inom Modo Hockeys organisation.

+46 (0)70-525 02 62   modosportsacademy@outlook.com
Läs mer om gruppträning>

JÖRGEN WIKNER

idrottsmassör

Idrottsmassör med erfarenhet från framförallt fotboll och skidåkning, både som massör, aktiv idrottare och ledare.
Har under många år drivit eget företag .
Senaste två åren har Jörgen arbetat som idrottsmassör för Modo Hockeys A-lag. Vidareutbildad på Bergqvist massage & friskvårdsutbildningar.

+46 (0)70-639 43 27   jorgen@modosportsacademy.com
Läs mer om gruppträning>

TOBIAS NORDIN

träning/behandling

Coach på Modo Sports Academy sedan 3 år. Har en 4-årig utbildning i Idrottsmedicin och Idrottsfysiologi från USA i grunden.
Tobias jobbar med diagnos, behandling och rehablitering av skador, massage,  personlig träning och tester. Har haft huvudansvaret för fysträning och rehabilitering för Modo Hockeys J18 och J20 lag sedan 2015.
Kandidatexamen i Athletic Training, kandidatexamen i Exercise Training, certified Strength and Conditioning Coach (CSCS) av NSCA, certified Athletic Trainier (CAT) av NATA och Functional Movement Systems 1.

+46 (0)72-560 25 60   tobias@modosportsacademy.com
Läs mer om gruppträning>

ELENA DAHLÉN

coach/tränare

Coach på Modo Sports Academy som har en 3-årig Biomedicinsk utbildning med inriktning på fysisk träning i grunden. En utbildning som lägger fokus på inom idrotten viktiga områden som t ex testmetodik, näringslära, periodisering och prestationsoptimering.
Elena har dessutom en bakgrund inom många olika idrotter, både som utövare och tränare.

+46 (0)70-690 37 64   elena@modosportsacademy.com
Läs mer om gruppträning>

JOHANNA OLOFSSON

behandling/träning

Går sista terminen på fysioterapeutprogrammet i Umeå.  Har en PT-utbildning sedan tidigare. Fokusområdet är främst fysioterapi, diagnos, behandling och rehabilitering av skador, massage samt personlig träning.
Johanna har nyligen avslutat sin karriär som hockeyspelare där hon spelat på högsta nivå med Modo Hockey i 11 säsonger, samt spel i Damkronorna sedan 2010 där det blev totalt 189 landskamper.

+46 (0)73-068 33 71   johanna@modosportsacademy.com

JENS KRISTOFFERSSON

delägare/VD

Genuint idrottsintresse som med åren lett mot olika långlopp inom ffa löpning och skidåkning.
Jens jobbar som arbetsledare inom Byggmax organisation sedan många år tillbaka.
Jens brinner mycket för att all aktivitet och rörelse skapar energi och glädje som alla borde få uppleva och känna glädje av.

+46 (0)72-588 25 60   jens@modosportsacademy.com